Welkom

Welkom op de website van Woningbouwvereniging Utrecht. Woningbouwvereniging Utrecht verhuurt 91 woningen in Utrecht-Oost. De nadruk ligt op verhuur van woningen aan mensen met lage inkomens, maar er zijn ook woningen die verhuurd worden in de vrije sector. De woningen van de vereniging zijn gelegen in twee karakteristieke bouwblokken aan de Jan van Scorelstraat, Hobbemastraat en Paulus Potterstaat in Utrecht-Oost. De woningen zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School, met beelden van Hildo Krop. Al deze woningen zijn gemeentelijk monument. Bijzonder is dat de meeste woningen, ook de bovenwoningen, beschikken over een tuin. Een andere bijzonderheid is dat vrijwilligers alle werkzaamheden binnen de vereniging verrichten, zoals bijvoorbeeld het bestuurswerk en het ontwikkelen van deze website. Veel plezier bij het bekijken van de website van deze unieke woningbouwvereniging.

Vacature voor secretaris binnen het bestuur
Het bestuur van woningbouwvereniging Utrecht is op zoek naar een nieuwe secretaris. Bent u geïnteresseerd om de functie van secretaris in te vullen? Of kent u iemand die dat zou willen en kunnen? Dan komen we graag met u in contact. Meer informatie over deze vacature in het bestuur is hier te vinden: Vacature secretaris maart 2018.

Vacature voor algemeen bestuurslid binnen het bestuur
Het bestuur van woningbouwvereniging Utrecht is op zoek naar een nieuw algemeen lid. Bent u geïnteresseerd om de functie van algemeen lid in te vullen? Of kent u iemand die dat zou willen en kunnen? Dan komen we graag met u in contact. Meer informatie over deze vacature in het bestuur is hier te vinden: Vacature algemeen lid bestuur maart 2018.